Teatre musical

Curs dedicat a tots aquells alumnes que vulguin apronfudir en el llenguatge del teatre musical.

Sempre des de el joc i l’experiment teatral treballarem la desinhibició, la veu i petites coreografies creades entre la professora i l’alumnat, desenvolupant així al seva creativitat i coordinació.

Els alumnes cantaran i interpretaran els personatges que es treballin a classe i cada any es farà una mostra per pares i familiars.

ROB_9062 (1)

Marta Aran: Llicenciada en Interpretació per l’Institut del Teatre i cofundadora de la companyia Arcàdia. Anteriorment, estudia dansa a l’escola de José de la Vega, al Memory i cant amb Laura Mejías. També estudia interpretació al Col•legi del Teatre. Entre els seus treballs destaquen: Petits Monstres de Marilia Samper (La Villarroel’15) La Pols (La Villarroel’15,Sala Flyhard’14) dirigida per Llàtzer Garcia, La Terra Oblidada (Sala Atrium ’13 i Sala Flyhard’12) dirigida per Llàtzer Garcia, Nosaltres no ens matarem amb pistoles (Teatre Lliure’12) dirigida per Victor Sánchez, Ens hauríem d’haver quedat a casa (Temporada Alta ’10, Sala Muntaner’11) dirigida per Llàtzer Garcia, Caballos Salvajes no me arrancarían de aquí (Tabacalera de Lavapiés’11) dirigida per Victor Sánchez, L’última vedette del Molino, (Nau Ivanow’11) dirigida per Aleix Aguilà, i Viento en las Velas (Círculo de Bellas Artes de Madrid’10) dirigit per Llàtzer Garcia entre d’altres.
Com a pedadoga ha fet classes a l’escola Antoni Balmanya (2008-2015), Escola Lys (2013-2015), Escola Pegaso (2014-2015) i fa un taller a l’associació de veins de Camp de l’Arpa per a adolescents.

Anuncis