Dansa

Dansa creativa: Proposa explorar i descobrir el propi cos interaccionant amb l’espai, la múscia i la propia creativitat. L’objectiu és desenvolupar la creativitat a través de la dansa i el moviment lliure. Treballl de presència i consciència escèncial.

Jazz modern: El jazz és un estil que incorpora múltiples tècniques des del clàssic fins el contemporani. Treball de la tècnica a través de coreografies. Proposem treballar exercicis d’escalfament i de flexibilitat. Treball de creació i aprenentatge de variacions en grup. Expressar i donar sentit al nostre moviment i la seva qualitat.

Expressió corporal: Explorar el cos per conèixer-lo i controlar-ne les possibilitats, les capacitats expressives i de comunicació a través del moviment (moviment, postura i gest) i la presència en un espai.
A través de la dramatizació es treballa la comunicació, exteriorització i creació estètica; elaborar i representar produccions dramàtiques per vivenciar emocions, sentiments i situacions.

Iniciació a la dansa: Iniciació al moviment i la música. Presa de contacte amb el cos, ritme, consciència de l’espai. Treball de la coordinació, lateralitat i flexibilitat. Descobrir el treball en grup, la consciència i cohesió en la dansa amb els companys.

 

Berta Adell Foto

Berta Adell: Llicenciada en Filologia Hispànica per la UAB (2007), amb certificat d’aptitud pedagògica Interpretació CAP per la UAB (2009). Formada des de petita musicalment al Conservatori Municipal de música  de Barcelona on estudia solfeig, cant coral i piano fins a 4t curs i en dansa clàssica des dels 3 anys, rempren la carrera artística formant-se com a actriu a l’estudi Nancy Tuñón de Barcelona (2005). Continua el seu entrenament a l’estudi Atrium de la mà de Raimón Molins i Patricia Mendoza així com a l’escola Aules de Barcelona, on es forma com a actriu de musical. A nivell docent treballa de professora especialista de primària i secundària en dansa (2011-13) i teatre (2014) a l’escola Garbí d’Esplugues. Professora Teatre i teatre musical. Escola SIL 2010-14. Professora extraescolars teatre i teatre en anglès Escola Auró, Escola Dofí 2004-2007. Professora Dansa creativa i Teatre musical. Escola de dansa Madó 2006-2007. En el camp artístic, treballa com assistent de direcció al musical Per sobre de totes les coses. (Teatre Gaudí). Participa al concert Lluny de Broadway.(Auditori de Barcelona). És adjunta de direcció del musical Game over (Almeria Teatre). Posa veu a diversos personatges de les Cantates El Saltacontes i La Cantata de l’ànec Frederic. Treballa a Heidi el musical i La caputxeta Vermella, en els rols de Heidi i Caputxeta (Teatreneu, Gira Espanyola).Participa en diversos curtmetratges de la Universitat Blanquerna

Anuncis