DANSA

Dansa creativa: Proposa explorar i descobrir el propi cos interaccionant amb l’espai, la múscia i la propia creativitat. L’objectiu és desenvolupar la creativitat a través de la dansa i el moviment lliure. Treballl de presència i consciència escèncial.

Jazz modern: El jazz és un estil que incorpora múltiples tècniques des del clàssic fins el contemporani. Treball de la tècnica a través de coreografies. Proposem treballar exercicis d’escalfament i de flexibilitat. Treball de creació i aprenentatge de variacions en grup. Expressar i donar sentit al nostre moviment i la seva qualitat.

Expressió corporal: Explorar el cos per conèixer-lo i controlar-ne les possibilitats, les capacitats expressives i de comunicació a través del moviment (moviment, postura i gest) i la presència en un espai.
A través de la dramatizació es treballa la comunicació, exteriorització i creació estètica; elaborar i representar produccions dramàtiques per vivenciar emocions, sentiments i situacions.

Iniciació a la dansa: Iniciació al moviment i la música. Presa de contacte amb el cos, ritme, consciència de l’espai. Treball de la coordinació, lateralitat i flexibilitat. Descobrir el treball en grup, la consciència i cohesió en la dansa amb els companys.