Taller de teatre

Com moltes altres tècniques artístiques, la interpretació és una disciplina que ens permet acostar-nos a nosaltres mateixos i conèixer-nos més a fons. Amb aquest projecte es pretén desenvolupar, mitjançant el treball amb el cos i la veu, la nostra expressivitat i sensibilitat, així com la distinció de les diferents i infinites emocions que podem arribar a acumular en un sol segon, sempre a través de jocs i exercicis que facilitin el desenvolupament personal i la confiança en un mateix, permetent que cadascun dels integrants del grup assumeixi la seva pròpia velocitat d’aprenentatge, diferent de la de la resta.

Objectius pedagògics

– Afavorir el desenvolupament personal i la confiança en un mateix.
– Desenvolupar les capacitats imaginativa, comunicativa, vocal, d’escolta, de coordinació i ritme dels i les participants.
– Fomentar les relacions de grup i el treball en equip.
– Preparació d’una peça teatral inèdita a presentar davant d’un públic familiar.

Marina Xeix 1

Marina Martín: Llicenciada en Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona, i també formada al Col•legi del Teatre i a l’escola Aules, sobretot en cant, amb Pili Capellades i amb Susana Domènech. També té els nivells I i II de Voice-Craft, cursats a Aules, amb Helen Rowson i Paul Farrington. Té estudis fins a tercer de grau elemental de piano. Actualment estudia piano al Taller de Músics, i llenguatge i guitarra al Centre d’Estudis Musicals Passatge. Ha participat en muntatges com No hi ha Meravelles al País de Mai Més, dirigit per Andreu Banús i estrenat al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet; La Dama, dirigit per Xavi Morató dins la programació de la Mostra de Teatre de Barcelona, i Chicago, dirigit per Josep Maria Mestres a l’Institut del Teatre de Barcelona. El 2014 va estar de gira per Espanya amb el musical infantil en anglès Robin Hood, de la companyia Tot Plegat. Va ser alumna de l’escola de teatre del Foment Hortenc des del 2003 fins al 2009, i ha participat en nombroses representacions de la mateixa casa.
Actualment és professora de cant i de sensibilització musical al Centre d’Estudis Musicals Passatge, i de cant particular, interpretació i iniciació a la dansa en altres espais.

Anuncis