Coral infantil i juvenil

Aquest curs vol apropar el cant als més petits i als joves amb la formació d’una coral.
A través d’exercicis específics, contes, jocs, cantarem diferents repertoris i treballarem conceptes de cant coral i de tècnica vocal adequats al nivell que correspon a cada edat. I acabarem tenint un repertori de cançons per a poder oferir un concert a final de curs.

Aquest taller incentiva el treball en equip i l’escolta. I conté altres objectius més específics:

-Afinació.
-Col·locació de la veu.
-Treball de respiració i consciència corporal (òptima per a cantar).
-Aprenentatge de diferents cançons de repertoris variats.
-Consciència rítmica i dinàmiques de la veu (forts, fluixos).

El repertori i exercicis de tècnica variaran en funció de cada grup d’edat i segons el nivell.

Maria Casellas_cara

Maria Casellas:

Directora de la Coral Infantil Les Veus de Gironella des del 2012 i professora de tècnica vocal del cicle formatiu de grau superior en tècniques d’actuació teatral a La Casona des del 2016. Ha estat també professora de diversos cursos de tècnica vocal com Tècnica vocal per a joves de 14 a 18 anys (Fort Pienc, 2014-2016), Taller de tècnica vocal aplicada al cant (La Marieta, Mollet del Vallès, 2012), Taller de veu per a gent gran: havaneres (El lledoner, Mollet del Vallès, 2011 i 2012) o el Taller de teatre musical per a nens i nenes (Escola va de bolo, fundació Xarxa, 2013 i 2014). També ha estat professora d’interpretació en diferents escoles de teatre.

S’ha format com a actriu a l’Institut del Teatre de Barcelona i ha cursat estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i de tècnica vocal i cant amb Daniel Anglès, Susanna Domènech, Begoña Alberdi, entre d’altres. També és llicenciada en Periodisme per la UAB.

Combina la seva de formació amb la d’actriu i cantant. Ha treballat amb Comediants, el Petit Liceu i amb directors com Àlex Rigola, Jordi Purtí, Helena Tornero o Llàtzer Garcia. Ha dirigit l’espectacle infantil El Cel de la Jojó (Inspira Teatre) i dues òperes per a cor de veus blanques i solistes, Brundibár i El petit escura-xemeneies (Conservatori Municipal de Música de Berga). Actualment, forma part del quartet vocal a cappella Delikatessen

Anuncis