Qui som?

Playteatre és la branca dedicada a la pedagogia d’arts escèniques de La Reial Produccions (www.lareial.net). Des de La Reial Produccions creiem fermament que és bàsica la formació en arts escèniques, a totes les edats i nivells, i és per això que neix Playteatre amb tanta força i il.lusió.Tot l’equip docent de Playteatre és Llicenciat/Graduat Superior en Arts Escèniques, amb una àmplia experiència en pedagogia i a més especialista de la matèria que imparteix.

Creiem en un ensenyament motivador i inclusiu, que aculli totes les diversitats i les ajudi a créixer, on l’alumne se senti part d’un grup que treballa i s’esforça per a millorar col.lectivament i que alhora es diverteixi en aquest procés creatiu. També ens agrada encomanar la nostra passió a altres professors,és per això que oferim cursos a docents relacionats amb l’expressió oral, la presentació de treballs, el treball en equip, la motivació d’un grup-classe,etc.

En definitiva volem ajudar a difondre i cultivar una formació que es troba del tot normalitzada a les escoles i universitats de països com Anglaterra i EEUU i que poc a poc es va obrint camí a casa nostra.

Sota el paraigües de La Reial Produccions també hi trobem la companyia de teatre La Reial, especialitzada en representacions teatrals en espais no convencionals i que ha sigut programada a nombrosos festivals nacionals i internacionals -Edimburg (Escòcia), Brighton (Anglaterra), Arkhangelsk (Rússia), Maasmechelen (Bèlgica), In Teatro (Itàlia), SIRF (Anglaterra), St. Patrick’s (Irlanda), Torrelavega, Tàrrega i properament al festival Grec de Barcelona-. I finalment des de La Reial Produccions també gestionem i organitzem esdeveniments culturals: inauguració de la exposició de Tutankhamon al Museu Marítim de Barcelona, Còctel inaugural de la Xarxa FP Network al World Trade Center de Barcelona,Campanya “Envàs on vas?” d’Ecoembes i Ecovidrio, visites teatralitzades per a Arqueoxarxa, la xarxa de museus de Catalunya etc…

COORDINACIÓ I GESTIÓ:

Laia Alsina i Riera: (Barcelona, 1981) Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona.
Beca Erasmus a Holanda, a la Theaterschool Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten i beca de l’IT a l’Scuola Europea per l’Arte dell’Attore, San Minniato (Itàlia). Titulada en Grau Elemental de Música pel Conservatori del Liceu. Estudis de cant, líric, musical, jazz, bossa nova, blues, swing,etc. Estill Voicecraft, Nivells 1 I 2. Co-directora i co-fundadora juntament amb en Jordi Centellas, de la cia de teatre La Reial (www.lareial.net), dedicada a fer representacions en escenaris reals. Els seus espectacles s’han pogut veure a diversos festivals europeus (Itàlia, Anglaterra, Escòcia, Àustria, Irlanda, Rússia, Bèlgica, Suècia, França i Espanya).
Com a ajudant de direcció ha treballat amb Pau Miró a (”Lleons” Teatre Nacional de Catalunya, “Búfals” Temporada Alta i Versus Teatre) ,amb Joan Solana a l´obra (”Ulls de Bruixa” Teatre Gaudí).
Com a actriu a: “Pseudo” (Marcel.lí Antunez, Mercat de les Flors i Festival Grec’12) ”Josafat el musical” (Joan Solana-Marc Timón, Teatre Municipal de Girona), ”Nevares”, (Festival Grec’14), ”Numeràlia” (Els Comediants, Teatre Romea i gira), ”Twelfth Night” (dir. Meral Taygun, Recklinghausen Festival, Alemanya). Professora de teatre a l’escola de secundària Garbí, directora dels grups amateurs Grupo Intergeneracional de Teatro de La Llagosta, Tim Teatre de Martorell, etc…

Jordi Centelles i Torres: (Barcelona 1977). Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre (2006) en l’especialitat d’interpretació. Format també en arts escèniques a les escoles de El Timbal, Col·legi de Teatre, Nancy Tuñón i a la Theaterschool Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (Països Baixos).Completa la seva formació amb diversos cursos de dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett amb Helena Tornero, Marc Rosich i Carles Batlle. Co fundador i co director juntament amb Laia Alsina de la companyia de teatre La Reial (www.lareial.net) dedicada a fer representacions en escenaris reals. Els seus espectacles s’han pogut veure a diversos festivals europeus, (Itàlia, Anglaterra, Escòcia, Espanya, Àustria, Irlanda, Rússia, Bèlgica, Suècia i França).
Com a actor ha participat en muntatges teatrals dirigits per Ramon Simó, Javier Daulte, Jaume Melendres, Víctor Muñoz, Llàtzer Garcia, Marc Angelet i Marcel·lí Antúnez entre d’altres.
En televisió, ha interpretat el paper de Gonzalo a la sèrie de TV3 ”El cor de la ciutat”, i també com a actor en el llargmetratge ”Automàtics”. Com a dramaturg ha escrit “No costa tant ser feliç” dins de l’espectacle “Caiguda lliure” Obrador Beckett 2013 i Àtic22, 2014.” Abans de l’estiu” 2014 (Premi Roca Umbert). “Es fa fosc” SalaFlyhard 2015-16
Ha impartit classes d’intepretació com a docent a l’Aula de Teatre de Martorell, a l’escola Artur Iscla de Pineda de Mar, al Centre Magma de Manresa, al Foment d’Horta i a diverses associacions barcelonines.

Macba retocada

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s