QUI SOM?

Playteatre és la branca dedicada a la pedagogia d’arts escèniques de l’Assoaciació La Reial. Des de La Reial Produccions creiem fermament que és bàsica la formació en arts escèniques, a totes les edats i nivells, i és per això que neix Playteatre amb tanta força i il.lusió.Tot l’equip docent de Playteatre és Llicenciat/Graduat Superior en Arts Escèniques, amb una àmplia experiència en pedagogia i a més especialista de la matèria que imparteix.

Creiem en un ensenyament motivador i inclusiu, que aculli totes les diversitats i les ajudi a créixer, on l’alumne se senti part d’un grup que treballa i s’esforça per a millorar col.lectivament i que alhora es diverteixi en aquest procés creatiu. També ens agrada encomanar la nostra passió a altres professors,és per això que oferim cursos a docents relacionats amb l’expressió oral, la presentació de treballs, el treball en equip, la motivació d’un grup-classe,etc.

En definitiva volem ajudar a difondre i cultivar una formació que es troba del tot normalitzada a les escoles i universitats de països com Anglaterra i EUA i que poc a poc es va obrint camí a casa nostra.

Sota el paraigües de La Reial Produccions també hi trobem la companyia de teatre La Reial, especialitzada en representacions teatrals en espais no convencionals i que ha sigut programada a nombrosos festivals nacionals i internacionals -Edimburg (Escòcia), Brighton (Anglaterra), Arkhangelsk (Rússia), Maasmechelen (Bèlgica), In Teatro (Itàlia), SIRF (Anglaterra), St. Patrick’s (Irlanda), Torrelavega, Tàrrega i properament al festival Grec de Barcelona-. I finalment des de La Reial Produccions també gestionem i organitzem esdeveniments culturals: inauguració de la exposició de Tutankhamon al Museu Marítim de Barcelona, Còctel inaugural de la Xarxa FP Network al World Trade Center de Barcelona,Campanya “Envàs on vas?” d’Ecoembes i Ecovidrio, visites teatralitzades per a Arqueoxarxa, la xarxa de museus de Catalunya etc…

COORDINACIÓ I GESTIÓ:

Laia Alsina i Riera: (Barcelona, 1981) Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre. Beca Erasmus de mig any a la Theaterschool Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (Holanda), i beca a l’Scuola Europea per l’Arte dell’Attore, San Minniato. Titulada en Grau Elemental de Música pel Conservatori del Liceu. Curs de Pedagogia Teatral reconegut pel Departament d’Ensenyament. Com a actriu ha treballat en diferents projectes, destacant: “Pel davant i pel darrera” al teatre Borràs. ”Verdaguer”, musical del grup Obeses, al Teatre Romea, ”Es fa fosc”, de Jordi Centelles, a la Sala Flyhard ,“The Feliuettes”, al teatre Maldà, “Generació de Merda, un musical de llum i color”, de Xavi Morató, al Teatre Poliorama,“Josafat, el Musical“, de Joan Solana, al Teatre Municipal de Girona, Balneari Maldà: l’Educació, al Maldà, “Nevares”, al Teatre Grec (Festival Grec),“Numeràlia” , de Joan Font, musical d’Els Comediants (Teatre Romea i gira). Co-directora i co-fundadora juntament amb Jordi Centelles, de La Reial (www.lareial.net), on ha participat en els 6 espectacles que s’han pogut veure a nombrosos festivals internacionals. Professora de teatre a l’escola Garbí-Pere Vergés dins del currículum escolar, al Foment d’Horta, Aula de Teatre de Martorell, Casal d’Avis de La Llagosta, directora dels grups amateurs Tim Teatre (Martorell), del Grup de Teatre Social ProjectA, i de la Setmana Cultural de la Llagosta.

Míriam Escurriola Peña: (Barcelona 1978). Graduada Superior en Art Dramàtic, especialitat Interpretació, per l’Institut del Teatre i en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Estrena aquest 2022 la direcció de la producció teatral “Ishtar” amb la Cia. Les Candidates (resident del CC Farinera del Clot) i és la mirada externa dels projectes Kinètic (CC Parc Sandaru) de l’edició 21-22 assistint, des de la perspectiva professional de creació escènica, a cinc companyies emergents.

Estrena com a dramaturgista el gener del  2021 la creació “Boira a les orelles” amb els Pirates Teatre a El Maldà Teatre (BCN). Firma el 2019 la direcció i dramatúrgia del cabaret de creació “Akelarre” (The Feliuettes, producció El Maldà) que ha tancat el desembre 2020 la segona temporada a El Maldà, iniciant gira per Catalunya i resta d’Espanya. També durant el 2019 tanca com a creadora i intèrpret el laboratori de creació “As punk as possible” (Vulnus, UOC, Sala Beckett) i estrena com a directora i dramaturga “Fins als… Nadals”, cabaret de creació al Club Condal (Aules Produccions, Teatre Condal).

En televisió participa en la tercera i quarta temporada de la sèrie “Com si fos ahir” (TV3) amb el personatge de repartiment Miren. I també ha participat en les sèries “Ciencia Forense” La 2-TVE, les sit-com “Casting”, “Contactes Xtranys” i “Xtranys” per a la XTLV i en la sèrie “De moda” de TV3.

En doblatge ha treballat doblant en català, castellà i espanyol llatí les sèries “El Dr. W”, “Flying Squirrels” i “Tin & Tan” (Magoproduction / TV3-K3 / TVE / Señal Colombia).

Docent de moviment, interpretació, tècniques d’oratòria i creativitat en diverses Universitats i Conservatoris a Barcelona. Ha impartit workshops a Polònia, Portugal, Finlàndia, Alemanya i Itàlia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s