EL NOSTRE EQUIP

Laura Pujolàs és diplomada en Magisteri Musical per la Universitat de Girona (2007-2009). Anys més tard es gradua en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona (2011-2014). També té formació en música (violoncel i cant) i dansa contemporània. Dins la seva experiència artística professional, en teatre destaca “EL SENYOR PETIT” dirigida per Anna Roca a Temporada Alta (2018), “PARAULES D’AMOR” a la Seca Espai Brossa i la Gleva (2016/2018) dir. Joan Ollé, “EL LLARG DINAR DE NADAL” al Maldà Teatre (2017) dirigit per Alberto Díaz, ”DESIG SOTA ELS OMS” al TNC (2017) i “EL SOMNI D’UNA NIT D’ESTIU” al TNC (2014) dir. Joan Ollé. També “LA COL·LECCIÓ” a la Sala Beckett i Temporada Alta (2015) dirigida per Albert Prat; “LA TERRA OBLIDADA” a la Sala Atrium (2013) dir. Llàtzer Garcia i “DINOU” a la Sala Beckett i Temporada Alta (2011) dirigida per Carles Fernández.Dins el món de l’educació, actualment està impartint classes a nens, joves i adults a la Sala Beckett, a la Universitat Internacional de Catalunya, a l’Escola Municipal de Música de Banyoles i a diferents centres escolars de Barcelona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edu Tudela. Graduat en interpretació per l’Institut del Teatre. Cursa estudis de filologia anglesa a la UAB. També s’ha format com actor a les escoles Eòlia i Memory de Barcelona. Professor de cant a l’escola Esther Bosch. Professor de teatre, natura i arts plàstiques al centre Wonderfun de Barcelona, a nens i nenes de diverses edats. Com a actor ha participat en l’obra de teatre F.A.M.Y.L.I.A al teatre La Seca Espai Brossa de Barcelona. Actor en nombrosos festivals medievals d’arreu d’Espanya. Ajudant de direcció de l’obra “La mujer más fea del mundo” a la sala Atrium de Barcelona. Des del 2017 forma part de l’equip de professors de Playteatre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mireia Casado. Llicenciada en Teatre Musical per l’Institut del Teatre de Barcelona i Cicle Superior de Teatre a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida. També es forma en Teatre Social aplicat a l’ensenyament amb Gus Bas i Jaume Belló arribant a fundar la companyia La Comunicativa CTO, així com Pedagogia Teatral i Pedagogia Especial amb Mercè Ballespí, a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida. És professora de teatre i dansa al CEIP Diputació de Barcelona , a l’Escola Magatzem d’ARS i Escola Patronat Domènech entre d’altres. Actriu professional a la cia La Remoreu, també ha estat dirigida per Roberto Romei, Joan Maria Segura, Pau Monterde, Joan Ollé. Actriu i directora de la Melancòmica companyia de teatre pròpia i autora dels espectacles multidisciplinars “Cireres & lentejuelas”, “Elles” i el concert teatralitzat “Les mandarinetes”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maria Casellas: S’ha format com a actriu a l’Institut del Teatre de Barcelona i ha cursat estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i de tècnica vocal i cant amb Daniel Anglès, Susanna Domènech, Begoña Alberdi, entre d’altres. També és llicenciada en Periodisme per la UAB.Directora de la Coral Infantil Les Veus de Gironella des del 2012 i professora de tècnica vocal del cicle formatiu de grau superior en tècniques d’actuació teatral a La Casona des del 2016. Ha estat també professora de diversos cursos de tècnica vocal També ha estat professora d’interpretació en diferents escoles de teatre. Combina la seva de formació amb la d’actriu i cantant. Ha treballat amb Comediants, el Petit Liceu i amb directors com Àlex Rigola, Jordi Purtí, Helena Tornero o Llàtzer Garcia amb obres com Troia o No parlis amb estranys al Teatre Nacional de Catalunya. Ha dirigit l’espectacle infantil El Cel de la Jojó (Inspira Teatre) i dues òperes per a cor de veus blanques i solistes, Brundibár i El petit escura-xemeneies (Conservatori Municipal de Música de Berga).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna Blanch graduada en Periodisme per la Universitat de Vic, amb àmplia experiència en comunicació cultural i projectes artístics. En destaca la producció d’espectacles de carrer de teatre, circ i música amb la productora i distribuïdora Circulant, Circ en moviment i en projectes de comunicació culturals com el Festival Internacional de Teatre Còmic del Masnou Ple de Riure. També vinculada en la producció cinematogràfica, treballant amb directors com Ventura Pons o Alberto Scciamma. Paral·lelament combina les activitats de producció amb el professoratge en casals dedicats a les arts escèniques del teatre i del circ, recolzant i acompanyant la creativitat i la imaginació artística dels infants amb el Va de Circ i Teatre, de Circulant. Aquests casals van adreçats des d’infants de 3 anys a joves de 14 anys. En els que es desenvolupa i treballa activitats de descobriment de la posada en escena, el coneixement de l’espai, l’eina de la veu i el cos, teatre de titelles i ombres; així com es treballa a nivell inicial les tècniques del circ com els equilibris o expressió corporal, tot d’una manera amena i lúdica per l’infant. D’altra banda, també, amb llarga experiència en el món del lleure fent monitora en grups d’esplai i en cases de colònies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna Vendrell És graduada en Interpretació, itinerari de Teatre Físic, per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha realitzat diversos cursos i workshops d’especialització en dansa i teatre físic i actualment està en procés de certificació del Margolis Acting Method. Ha completat el Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social de l’IT, promoció del 2017-2018, i la seva experiència professional abarca les arts escèniques extraescolars i de lleure en diverses modalitats: expressió corporal, dansa, circ i arts escèniques, teatre i teatre musical, així com teatre en anglès. Compta amb la titulació CAE (Certificate in Advanced English) i a més a més d’emprar l’anglès com a llengua vehicular en l’ensenyament d’arts escèniques també ha treballat en l’atenció al client i serveis en anglès i com a professora d’anglès en acadèmia. Com a artista ha co-escrit i co-dirigit amb Eva Ortega Les morts i la primavera. Com a intèrpret ha participat en peces dirigides per Andrés Corchero, ateliers conduïts per Moreno Bernardi, Projectes de teatre social al barri del Raval amb INCA Catalunya i amb Teresa Vilardell a la sala tallers del Teatre Nacional de Catalunya. Ha participat puntualment en un muntatge de la cia. Perfil Frontal, i forma part de les companyies Blanc i Negre, Alcachofa Visual i Tres Marias Racoon..