CASALS D’ESTIU

El casal d’estiu de Playteatre sorgeix a partir de la idea d’oferir cursos d’Arts Escèniques per a les escoles també en el període de vacances d’estiu. Tot el nostre professorat està diplomat en Arts Escèniques i té una àmplia experiència en l’activitat docent, de manera que els cursos d’estiu, a més de ser una meravellosa excusa per a continuar aprenent i disfrutar, mantenen el rigor i l’excel.lència dels cursos anuals.

Els Casals d’estiu són temàtics i setmanals i es dissenyen en funció de les necessitats i requisits de l’escola, però en línies generals disposem dels següents:

Casal d’Estiu de Teatre
Casal d’Estiu de Teatre en Anglès
Casal d’Estiu de Teatre Musical (disponible en Anglès)
Casal d’Estiu de Coral (disponible en Anglès)
Casal d’Estiu de Dansa (disponible en Anglès)
Casal d’Estiu de Teatre i Emocions

Aquí teniu un exemple orientatiu de Casal:

Casal d’Estiu de Teatre Musical.
Matèries: Interpretació, Dansa, Cant, Vestuari
4 hores cada dia // 20 hores setmanals
Projecte 1era setmana: El Rei Lleó

Durant una setmana sencera (matins i/o tardes), els alumnes treballaran a l’entorn del projecte plantejat amb l’objectiu de fer-ne una presentació oberta l’últim dia de classe (davant dels pares i mares o davant dels altres alumnes).

Les quatre matèries treballaran de manera coordinada al voltant del projecte “El Rei Lleó” , oferint i complementant diferents competències i habilitats, per tal que l’alumne tingui al seu abast un ventall ampli de recursos i aprengui a connectar-los.

 

sea-193803_1920