Educació emocional i teatre

El teatre i l’expressió corporal són eines fantàstiques per treballar l’educació emocional.
Al llarg del curs, utilitzarem aquests recursos per tal que els alumnes despertin de manera natural l’interès per reconèixer les seves emocions i les de qui els envolten.
Aprendrem a gestionar aquestes emocions de manera positiva i entrenarem habilitats imprescindibles pel seu desenvolupament personal i social com l’autoestima, l’empatia, la responsabilitat, el treball en equip i la confiança tant en els altres com en un mateix.

Style: "Porcelain vivid"

Marta Vila: Graduada pel Col.legi del Teatre de Barcelona l’any 2006. Un any més tard va llicenciar-se en Biologia per la Universitat de Barcelona i seguidament va treure’s el certificat d’aptituds pedagògiques, Va formar la companyia Vincles Teatre amb la que va realitzar diverses obres com Deixa’m entrar o Dolça Res fent gira arreu de Catalunya. Més endavant va participar en diferents espectacles, entre ells Políticament Incorrecte dirigida per Paco Mir, fent temporada al Teatre Condal de Barcelona. També ha treballat en diverses sèries de televisió com Més Dinamita del Tricicle, Ventdelplà o Pelotas. I en diferents pel.lícules com Verònica de Manuel Caballero, Any de Gràcia de Ventura Pons o The Pelayos d’Eduard Cortés. La seva experiència en el camp de l’educació és molt diversa. Ha treballat al departament d’educació de l’Aquàrium de Barcelona realitzant visites teatralitzades tant per alumnes d’educació infantil com d’educació primària, professora i tutora de secundària en diversos instituts, classes de teatre a grups extraescolars i des de fa dos anys treballa d’educadora emocional a la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera on s’ha format en educació emocional.
Amb l’experiència adquirida durant tot aquest temps i combinant eines del món de l’educació emocional i de la interpretació, neix aquest projecte: treballar l’educació emocional a través del teatre.

Anuncis